universidad de mataro

cocina solar en la universidad de mataro

cocina solar en la universidad de mataro

taller en la universidad mataro cocina solar cooker

La Escuela Universitaria Politécnica de Mataró (EUPMT) perteneció al ayuntamiento de Mataró hasta el año 2009, fecha en la cual fue surrogada a la Fundació Tecnocampus. Está adscrita a la UPF. Fue creada en 1982 y en ella estudian alrededor de 900 alumnos. El director actual (desde 2009) es el Dr. Marcos Faundez-Zanuy.

Hasta el curso 2013-2014 estaba adscrita a la Universidad Politécnica de Cataluña (UPC).
Av. Ernest Lluch 32, Porta Laietana 08302 Mataró

A partir del curso académico 2010-11, la EUPMT se trasladó al recinto universitario y científico TecnoCampus. Hasta dicha fecha estuvo situada en la Avda. Puig i Cadafalch 101-111, de Mataró.

La Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme és una organització sense afany de lucre promoguda per l’Ajuntament de Mataró i el Consell Comarcal del Maresme per gestionar i desenvolupar els estudis universitaris i el parc empresarial i de l’emprenedoria del TecnoCampus. És una fundació de dret privat amb vocació de servei públic en l’educació i en el desenvolupament empresarial.

El govern de la Fundació, en mans del patronat, màxim òrgan de govern, es basa en un sistema de col·laboració públic i privat. En el patronat hi són presents les administracions públiques, la universitat i l’empresa. En aquest, sentit la Fundació està inspirada en un model de triple hèlix. – See more at: http://www.tecnocampus.cat/ca/presentacio/institucio#sthash.DeBD2EU5.dpuf

 

Deja un comentario