slowfood 2016 solar cooker

Slowfood Taller de cocina solar cooker

Slowfood Taller cocina solar cooker booix, creiem que tothom té el dret fonamental al plaer i per tant la responsabilitatde protegir el patrimoni dels aliments, la tradició i la cultura que fan d’aquest plaer possible. El nostre moviment es basa en aquest concepte d’eco-gastronomia – el reconeixement de les fortes connexions entre la placa i el planeta.

Slow Food és un aliment bo, net i just. Creiem que els aliments que mengem han de tenir bon gust, que ha de ser produït d’una manera neta que no danya el medi ambient, el benestar animal o la salut, i que els productors d’aliments haurien de rebre una compensació justa pel seu treball.

Ens considerem coproductors, no als consumidors, ja que en estar informats sobre com es produeix el nostre menjar i suport actiu als que la produeixen, ens convertim en una part i un soci en el procés de producció.

SLOW FOOD

és una associació internacional sense ànim de lucre nascuda el 1986 com a resposta a la invasió del frenesí del FAST LIFE i al colonialisme del FAST FOOD. Actualment agrupa més de 100.000 persones en 132 països dels cinc continents.

FILOSOFIA
La filosofia del moviment parteix del valor donat a l’alimentació com a punt de partida per a reflexionar sobre la qualitat de vida que volem.

PER QUÈ?
Perquè en valorar el valor d’un aliment, no es pot prescindir de la relació d’aquest amb la seva història, la cultura i l’ambient en el qual s’ha originat.

EQUILIBRI
Per això Slow Food defensa la necessitat de mantenir un equilibri i respecte amb el medi ambient i les persones.

booix_slow_food

Deja un comentario