extraescolares cambrils

Extraescolares escuela vilafortuny cambrils

cocina solar en cambrils

Taller escuela vilafortuny cambrils, propuesta educativa vivencial de activacion de la conciencia en las nuevas generaciones hacia las energias alternativas

Centre Obert de Vilafortuny, atencio directa, trebal familiar, coordinacio amb els Equips Bàsics d’Atenció Social i amb els Centres Educatius del municipi.
Agradecimient a Cristina Llauradó, colaboradora amb Cocina Solar cooker Booix, encargada de imparti el taller de construcció de les cuines solars. (AJUNTAMENT DE CAMBRILS, Departament de Benestar Social i Família).

EL NOU CENTRE OBERT DE VILAFORTUNY PERMETRÀ ATENDRE UNA CINQUANTENA D’INFANTS MÉS ENTRE ELS 3 I ELS 17 ANYS

El centre, inaugurat aquesta tarda, s’afegeix als centres oberts Alba i Albamar que ja estaven operatius al municipi
Data de publicació: 23/10/2015
Temàtica: Benestar social, Destacat

Inauguració Centre Obert
Aquesta tarda ha tingut lloc la inauguració oficial del Centre Obert Vilafortuny amb la presència de l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el regidor d’Esports, Benestar Social, Salut i Drets Cívics, Alfredo Clúa; el director general d’INTRESS, Javier Martínez; i la directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família, Anna Vendrell.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha assegurat que, des del consistori, continuaran donant suport a projectes d’aquestes característiques que beneficien a persones i famílies en situació de risc. Per la seva banda, el regidor de Benestar Social, Afredo Clúa, ha destacat que ‘Amb aquesta obertura, hem assolit un objectiu important: estar presents en els principals punts de confluència de centres educatius del municipi, cosa que ens permet ser més accessibles a tots els nens i nenes que necessitin o que vulguin participar de les diferents activitats que oferim des d’aquest recurs.

Els assistents han pogut visualitzar una breu presentació del centre i posteriorment fer una visita per les seves instal·lacions. L’acte ha finalitzat amb un petit refrigeri per a tots els assistents i diferents activitats d’animació infantil.

Deja un comentario