cocina solar en can fugarolas
Taller de cocinado con cocina solar cooker, se practico con 4 cocinas solares, obteniendo un excelente resultado, durante todo el dia nos acompaño el sol , nos permitio realizar varias sesiones de cocinardo.

Can Fugarolas és la suma d’iniciatives socials, culturals, artístiques i de barri de diversos col.lectius. És una proposta innovadora que pretén rehabilitar l’edifici en desús Can Fugarolas, un antic concessionari i taller de vehicles, de tres plantes amb un total de 4.000 m2 i un gran pati exterior. Aquesta nau industrial està situada al carrer Tolón, núm 8-18 (cantonada Colón), en el barri de l’Havana, de Mataró.

És un projecte obert al barri, a la ciutat i al seu entorn, que aspira a ser un motor cultural i social en benefici de les persones.

El nostre objectiu és habilitar aquesta nau industrial per a poder crear un espai multidisciplinar sostenible, que englobi qualsevol tipus d’arts, projectes socials i viver d’empreses socials, sostenibles i/o culturals.

El projecte també proposa crear un espai nou i obert dins del barri de l’Havana, on s’hi inclouran diferents iniciatives que sorgeixin des de l’Associació de veins i el barri.

El projecte tot just està naixent, estem dibuixant conjuntament un espai on poder crear nous vincles, compartir nous projectes, vivències i somnis.

 

Deja un comentario