can pipirimosca 1

  • Taller Construcción del primer prototipo de cocina solar cooker gigante, trabaja a 400º C en 30 segundos, en las primeras pruebas fallo la base contenedora de alimentos, tenia muchas perdidas
  • Taller de cocinado con modelos squexad 5V30, de pizzas.

Can Pipirimosca, Valls (Tarragona)
Can Pipirimosca és una granja ecològica on l’agricultura, lluny de ser l’objectiu principal, és el mitja que permet l’organització d’activitats culturals i associatives. A finals del 2005 es va crear l’Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (Adela) la qual gestiona Can Pipirimosca.

cocina_solar_cooker_pipirimosca1_00_booix
http://www.mundoalternativo.org/

Algunes paraules de benvinguda

Benvinguts a Mundo alternativo! Tenim clar que el mòn podria anar d’una altra manera. Amb els coneixements que te avui en dia la humanitat l’única cosa que manca és VOLUNTAT. Des d’aqui volem aportar el nostre granet de sorra a fer un món millor, on es respecti el planeta i tots els seus habitants (animals, vegetals i el que sigui), on el que mogui la gent sigui l’estima als altres i a un mateix, no pas els diners. Si ens voleu acompanyar en aquesta tasca, només cal que doneu un tomb per aquesta web, enriquiu-vos del que us agradi i si us ve de gust participar d’alguna cosa, doncs avant!!

Una mica d’història

Aquest projecte es va iniciar el 1998 amb trobades on gent de Catalunya i el país Valencià venien per compartir i participar de tallers i activitats principalment relacionades amb el teatre, el medi ambient, voluntariat i associacionisme. A aquestes trobades s’hi van afegir camps de treball amb voluntariat internacional que es venen organitzant des del 2001 amb Servei Civil Internacional de Catalunya.

L’any 2002 el projecte es va inscriure a la xarxa de voluntariat a granjes ecològiques WWOOF, i des de llavors, voluntaris de tot el mon col.laboren des d’unes setmanes a uns messos. Normalment hi ha entre cinc i deu voluntaris de la xarxa Wwoof.

A finals del 2005 es va crear l’associació ADeLA per a gestinar les activitats i el dia a dia de la finca. Actualment tres membres de l’associació coordinen les activitats junt amb voluntaris de llarg terme.

Què és el projecte / Els nostres valors

Mundo Alternativo és un portal creat per ADeLA (Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu) per a fomentar els valors de sostenibilitat, respecte al medi ambient, consum responsable, reciclatge i agricultura ecològica.

ADeLA és una associació sense ànim de lucre que va ser creada a finals de l’any 2005 arrel del projecte de finca de permacultura / centre social rural de Can Pipirimosca, i l’objectiu principal de la qual és promoure un estil de vida sostenible i respectuós amb el medi ambient.Pere Vidal Domenech

Mundo Alternativo / ADeLa / Pipirimosca

 

Deja un comentario